Disclaimer

De petitie ‘testen, testen, testen’

Op maandag 23 maart ging de petitie ‘testen, testen, testen’ van start. Deze petitie is begonnen als directe reactie op het nieuws dat Groningen tegen de richtlijnen van het RIVM in meer gaat testen. De petitie is opgezet door Actiegroep Containment Nu! De activisten van deze actiegroep zetten het liefst nog een stap verder. Zij pleiten voor het heroverwegen van de containment-strategie, zoals hierboven beschreven.

Actiegroep Containment Nu! en de petitie

De petitie 'testen, testen, testen' is een onafhankelijk initiatief van Actiegroep Containment Nu! De petitie is bedoeld om steun te vragen voor één van de doelen waar Containment Nu! voor pleit: opschalen van de testcapaciteit. De petitietekst - datgene waar wij toe oproepen onderaan de pagina www.testentestentesten.nl - wordt niet gewijzigd, en handtekeningen worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Met andere woorden: het onderschrijven van de punten van de petitie betekent voor ons niet automatisch een endorsement van de andere punten van Containment Nu!

U kunt de website van Actiegroep Containment Nu! vinden door op deze link te klikken.

Wat gebeurt er met de ondertekeningen?

We gebruiken de petitie vooral als publiek pressiemiddel: een manier om duidelijk te maken aan de politiek dat burgers zich gegronde zorgen maken en transparantie eisen in de overwegingen die gemaakt zijn tijdens de coronacrisis.

Het onderschrijven van de punten van de petitie betekent voor ons niet automatisch een endorsement van de andere punten van Containment Nu!

Uw gegevens zijn veilig en worden alleen voor deze doeleinden gebruikt.

Het e-mailadres dat u opgeeft kan gebruikt worden voor vervolgmails over onze campagnes, mits u aangeeft deze e-mails te willen ontvangen.

Privacy

Deze website verwerkt persoonsgegevens. Om te beginnen wordt je ip-adres zoals bij elke website automatisch opgeslagen. Daarnaast worden je persoonsgegevens (naam en e-mailadres) opgeslagen indien je besluit een petitieformulier te ondertekenen. Deze worden niet met derden gedeeld. Indien je toestemming geeft om op de hoogte te blijven, kun je per e-mail nadere berichten ontvangen, waarvoor je je kunt uitschrijven. Het beheer van deze website en de persoonsgegevens is ondergebracht bij het digitale bureau Bolster.

Deze website gebruikt geen scripts voor statistieken en plaatst geen marketing cookies, daarom staat er ook geen cookiebanner.